Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk
Goed onderhoud is een behoud voor uw pand. Bovendien wilt u dat alles er verzorgd uitziet. Door elke paar jaar onderhoud aan het schilderwerk te plegen voorkomt u problemen en behoudt uw pand zijn uitstraling.

Onderhoudsschilderwerk
Onderhoudsschilderwerk vormt een groot deel van mijn werkzaamheden. Door jarenlange ervaring kan ik u adviseren bij kleine bouwkundige gebreken die ik regelmatig tegenkom tijdens de opname of uitvoering van het schilderwerk. Lekkende goten en constructiefouten vormen namelijk regelmatig de oorzaak van problemen zoals houtrot. Dit kan ik meestal zelf voor u oplossen of waar nodig u in contact brengen met deskundige vakmensen uit de omgeving.

Kleuradvies
In en rond Terherne heb ik in de loop der jaren heel wat panden geschilderd, waarbij ik mij ook vaak bezighoud met het kleurgebruik. Voor zowel authentieke, klassieke panden als ook  moderne woningen geef ik graag een passend kleuradvies.

Authentiek pand Terherne
Op onderstaande foto in het midden een voorbeeld van een door mij in oude stijl terug gebracht pand. De ramen heb ik van dubbele beglazing voorzien en hebben met de roeden toch hun authentieke uitstraling behouden, dakkapel en dakgoten heb ik aangepast en op de schoorstenen heb ik nieuwe schoorsteenborden aangebracht.