Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk
Goed onderhoud is een behoud voor uw pand. Bovendien wilt u dat alles er verzorgd uitziet. Door elke paar jaar onderhoud aan het schilderwerk te plegen voorkomt u problemen en behoudt uw pand zijn uitstraling.

Onderhoudsschilderwerk
Onderhoudsschilderwerk vormt een groot deel van mijn werkzaamheden. Ons bedrijf heeft op dat gebied jarenlange ervaring, waarbij we materialen en gebruikte technieken afstemmen op wat het werk nodig heeft. Door mijn ervaring kan ik u adviseren bij kleine bouwkundige gebreken die ik vaak tegenkom tijdens de opname of uitvoering van het schilderwerk. Lekkende goten en constructiefouten vormen namelijk regelmatig de oorzaak van problemen zoals houtrot. Dit kan ik meestal zelf voor u oplossen of waar nodig u in contact brengen met deskundige vakmensen uit de omgeving.

Kleuradvies
In en rond Terherne heb ik in de loop der jaren heel wat panden geschilderd, waarbij ik mij ook regelmatig bezighoud met het kleurgebruik. Zowel authentieke, klassieke panden als ook voor nieuwere woningen geef ik graag een passend kleuradvies.

Authentiek pand Terherne
Op onderstaande foto een voorbeeld van een in oude stijl terug gebracht pand. De ramen zijn van dubbele beglazing voorzien en hebben met de roeden toch de authentieke uitstraling behouden, dakkapel en dakgoten zijn aangepast en op de schoorstenen zijn nieuwe schoorsteenborden aangebracht. Hierbij is Theunis van der Meer verantwoordelijk voor het stijl- en kleuradvies, schilderwerk en dubbele beglazing.

 

Schilderwerk nieuwe woning Terherne

Buitenschilderwerk aan villa in Terherne

Buitenschilderwerk aan villa in Terherne